Esküvő

A 20-as évek hangulatát idéző Kállay kúria egyedülálló helyszínt kínál azok számára, akik elegáns, de mégis családias hangulatú környezetben akarják ünnepelni életük egyik legfontosabb eseményét, az esküvőjüket.

A kúria emeletén található 120 fős bálterem a boldog békeidők hangulatát idézi, szinte azt várjuk, hogy mikor lép be az ajtón Dr. Kállay Miklós, Magyarország egykori miniszterelnöke családja és barátai kíséretében – ő volt ugyanis a kúria utolsó gazdája.

Az öt hektáros kastélykert gyönyörű kulisszát biztosít az esküvői fotók elkészítéséhez, igazán különlegessé a pillanatot egy meseautó, az eredeti 1931-es Ford A modell teszi, mely akár egy rövid, romantikus útra is elviszi az ifjú párt.

Esküvői fotózás

A Kállay-kúria kiállításában, az öt hektáros park területén, illetve az 1931-es Ford-A modellel is megvalósítható a fényképezkedés ezen a felejthetetlen napon.

Családi rendezvény

Szívesen vállaljuk név és születésnapok, házassági évfordulók, eljegyzések szervezését és lebonyolítását. A programszervezésben és a dekorációs kellékek beszerzésében és a díszítésben is segítünk vendégeink igénye szerint és állunk rendelkezésükre egyedi étel és italkínálatunkkal.

Gyerekzsúr

A szülinapi zsúr az az emlék, amit egész életünkre magunkkal viszünk, ezért fontos, hogy ez az ünnep tartalmas és feledhetetlen legyen.  A Kállay kúria különleges helyszínt, programokat és vendéglátást kínál ezekre az alkalmakra. A 20-as éveket idéző korabeli játékok elevenednek meg, olyan eszközök  - méta, bige - kerülnek a gyerekek kezébe, melyekre már csak nagyszüleink emlékeznek.

 

Céges rendezvény

Rendezvényszervezői tapasztalatunkat és szakmai hátterünket kínáljuk ahhoz, hogy munkatársai számára tartalmas és egyben szórakoztató rendezvényeket szervezzen. A megfogalmazott cél eléréséhez mindig megtaláljuk a megfelelő lehetőséget a közösségek összehangolására jól felépített, átgondolt és szakszerűen lebonyolított rendezvénnyel, legyen az csapatépítő, konferencia, egyéb szakmai rendezvény vagy akár családi nap. Kreatív ötleteinkkel, színes programjainkkal kellemes kikapcsolódást szerzünk, hogy céges rendezvénye emlékezetes maradjon a résztvevők számára.

Catering

Szolgáltatási portfóliónk része a catering is, melynek keretében az alábbiakat tudjuk biztosítani:

  • Ültetett és svédasztalos ebéd és vacsora
  • Hideg büfés állófogadás
  • Kávészünet
  • Gyerekmenü
  • Italok nagy választéka

 

Szállás

Igény esetén szállást is tudunk biztosítani 4 szobában összesen 18 fő részére.